Adopteer een dier

Met een vaste maandelijkse bijdrage helpt u als adoptieouder structureel mee aan de opvang en herstel van dieren.

Samen zorgen voor een dier

De verzorging van de dieren kost een hoop geld, er zijn dus meerdere adoptieouders nodig om de dieren te kunnen onderhouden, uw adoptie is dus symbolisch. Samen met andere adoptieouders betaalt u mee voor de verzorging van alle dieren in de groep die u heeft gekozen.

De duur van een adoptie

De duur van adoptie kan variëren, een dier kan herplaats worden, weer worden vrijgelaten in de natuur of overlijden. Wij houden u hiervan op de hoogte en bieden u dan een nieuw dier ter adoptie aan. U kunt de steun altijd beëindigen.

Beveiliging

Wij werken met een beveiligde HTTPS verbinding, zodat al u verzonden data (privé gegevens), versleuteld worden verzonden en niet zomaar te zien zijn voor kwaadwillende.

Betaling

De adoptie betaling verloopt bij voorkeur via een automatische incasso, dit vanwege de administratiekosten die lager liggen. Het bedrag wordt automatisch iedere maand van uw rekening afgeschreven. U kunt de steun altijd beëindigen.

Adoptie beëindigen

Wij hopen natuurlijk dat u ons lang blijft steunen, maar u kunt op elk gewenst moment de machtiging intrekken. Uw machtiging kunt u per e-mail intrekken (donatie@wildlifefriends.nl). U kunt ons ook op andere manieren steunen, door bijvoorbeeld per jaar 20 euro of een ander gewenst bedrag te doneren.