Help ons

Ons reddingscentrum voor wilde dieren en olifanten in Thailand helpen dieren in nood, heel veel gewonde dieren worden gemeld en gebracht en wij streven er altijd naar dat na behandeling, deze dieren weer terug kunnen naar de natuur. Dat is soms niet meer mogelijk en dan is opvang op het centrum nodig voor langere tijd. Wij zijn geen dierentuin en willen dat alle dieren de vrijheid hebben, met 67 hectaren eigen grond in Thailand, kunnen wij veel dieren een thuis geven met heel veel ruimte.

Dierenleed

Wij zijn wij blij met alle hulp, donaties en vrijwilligers die hier komen werken en hopen dat deze steun zal blijven komen. U kunt ons ook zonder geld giften steunen, door duidelijk te maken aan iedereen, dat olifanten ritten en op de foto met een aap veel dierenleed veroorzaakt. Zonder verdienste zal immers ook dit soort vermaak verdwijnen en dat is ons doel!

Help ons, dierenleed dierenleed te verminderen? Animal abuse I say NO Dierenleed nee toch? Animal abuse I say NO Dierenleed nee toch? Animal abuse I say NO