Persvragen en contact

Voor persvragen en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met de afdeling persvoorlichting, door onderstaande contactformulier in te vullen of door contact op te nemen met Edwin Wiek op telefoonnummer +66-8-90600906

Interviewverzoeken

Stichting Wildlife Friends International wordt met regelmaat benaderd door de media met persvragen. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u de interviewverzoeken te mailen. Vermeld hierbij de volgende gegevens.

  • Onderwerp interview
  • Voor welk medium en bereik
  • Wel of geen fotografie / filmopname
  • Datum publicatie of uitzending
  • Deadline en ingeschatte tijd die u hier voor nodig heeft om de opname te maken

In de meeste gevallen kunnen wij kosteloos aanvullend beeldmateriaal leveren (zie onder onze voorwaarden gebruik beeldmateriaal). Bij interviews voor printmedia willen wij graag de teksten inzien om de tekst voor publicatie op feitelijke onjuistheden te kunnen beoordelen.

Voorwaarden gebruik beeldmateriaal

  1. Voor gebruik van video of beeldmateriaal moet vooraf toestemming worden gevraagd aan Wildlife Friends International via pr@wildlifefriends.nl
  2. Bij publicatie van een door ons geschreven nieuwsblog artikel en of gebruik van beeldmateriaal dient u een bronvermelding met link te plaatsen (Bron: Wildlife Friends International) (WFI)
  3. Het commercieel gebruiken van beeldmateriaal is niet toegestaan
  4. Indien bij de betreffende beeldmateriaal of illustratie de naam van de maker is vermeld, dient deze bij publicatie eveneens vermeld te worden

Persberichten ontvangen

U kunt zich aanmelden voor de perslijst van Wildlife Friends International, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuws of eventuele ontwikkelingen op pr@wildlifefriends.nl. Als u hierbij wensen vermeldt betreffende soort nieuws, regio en film / fotomateriaal, dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Mail ons

7 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.