Veelgestelde vragen

In de loop der jaren, hebben wij aardig wat vragen gehad van mensen. Om het voor de website bezoekers gemakkelijk te maken, hebben wij de meest gestelde vragen opgenomen in de onderstaande lijst. Staat uw vraag er niet bij, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoeveel procent van mijn donatie gaat er naar de dieren?

WFI gebruikt alle donaties voor het doel die u wilt steunen, voor de volle 100%. Wij zijn graag transparant over onze stichting en uitgave patroon. Wij zijn tevens als ANBI stichting verplicht onze jaarrekeningen ieder jaar op de website openbaar te maken, u kunt dit allemaal nalezen op de pagina ANBI.

Kan ik een rondleiding krijgen bij WFI?

U bent van harte welkom om op ons park te komen kijken, u moet het wel van te voren aanmelden. Wij laten namelijk maar een beperkt aantal mensen per dag toe op ons park, zodat de dieren ook hun rust hebben. Op onze pagina rondleidingen kunt u de inhoud van de tour zien en eventueel aanmelden.

Hoeveel kilo voedsel eet een Aziatische olifant per dag?

Per dag eet een Aziatische olifant ongeveer 150 kilo, wij zijn dus blij met het eten wat wij van lokale boeren krijgen en de giften die wij ontvangen.