Wildlife rescue centre

Het helpen van wilde geredde dieren, waardoor ze een tweede kans krijgen in het leven. Dit centrum geeft onderdak aan een groot aantal verschillende soorten wilde beesten, sommige dieren verblijven heel kort en kunnen snel weer terug naar hun eigen leefomgeving, echter is dat lang niet voor alle dieren mogelijk.

In het wildlife rescue centre vindt u 6 verschillende soorten gibbons, 5 soorten makaken, lorissen, 2 soorten beren, kleine en grote wilde katten, civetkatten, krokodillen en exotische vogels.

De accommodatie is een eenvoudige bungalow in het midden van het park. Elke bungalow heeft een eigen (Europese stijl) toilet en douche en zijn ingericht met twee of drie bedden. Er is een grote keuken in het vrijwilligershuis om uw ontbijt te maken en warme drank. Lunch en diner worden gekookt voor u. Een positieve houding ten opzichte van de groep woon- en teamwork is essentieel. U verblijf is basic en wij verwachten dat u onderling de huishoudelijke taken verdeeld.

Wij hebben de volgende criteria 

  • Je bent lichamelijk/geestelijk in goede conditie
  • Je kan Engels spreken
  • Je kan tegen warm en vochtige klimaat
  • je bent 18 jaar of ouder
  • Je moet een positieve houding hebben ten aanzien van dierenwelzijn en behoud van de natuur
  • Je kan makkelijk in teamverband werken

Korte en lange termijnen zijn mogelijk bij de Wildlife Rescue Centre; echter, zijn vrijwilligers verplicht om een ​​minimum een week te verblijven. Als algemene regel geldt, dat verblijf van minder dan een week niet is toegestaan.

Wildlife vrijwilligers zijn nodig om alle projecten draaiende te houden en om nieuwe projecten weer te kunnen beginnen. Het vragen van een bijdrage is noodzakelijk voor het opvangcentrum. Er zijn continue medicijnen nodig en dure apparatuur, wat veel geld kost. Wij hopen dat we de eigen bijdrage kunnen verlagen of kunnen afschaffen in de toekomst. Voor dierenartsen en dierenartsassistenten in opleiding, zouden we kunnen bekijken of er vanaf gezien kan worden.

1 week deelname €   350
2 weken deelname €   550
3 weken deelname €   675
6 weken deelname€ 1050
8 weken deelname € 1300
Extra weken €   125

Denk jij dat dit wat voor je is, dan zien we graag je motivatiebrief in het Engels tegemoet, op onze aanmeldingswebsite kunt u meer informatie vinden.